19.08.2024.

13:33

Foto: printscreen instagram

Sport

Sapioseksualka zaludela sve muškarce, pa i Nejmara! Brazilka uzima ogroman novac, ipak da bi ste je osvojili...

Prelepa Brazilka je shvatila da će korisničkim računom na platformi zaraditi mnogo više nego na terenu. U vrlo kratkom periodu stekla je ogroman broj fudbal, tako da se prošle godine povukla iz profesionalnog sporta, a jednom prilikom je oktrila da ni malo ne žali što se odlučila na ovaj potez.

- Zarađujem 50 puta više nego od odbojke. Još je više novca na platformi - priznala je Kej.

Informer

Po ličnom priznanju ostvarila je san kada je nedavno pozirala za Plejboj, a u intervju za brazilski "Globo tom  prilikom ova lepotica je izrazila želju da se preseli u Sjedinjene Američke Države kako bi proširila posao i ostvarila mogučnost veće zarade. 

Takođe je otkrila da je sapioseksualka, u prevodu da joj je kod muškarca mnogo važnija intelegencija od fizičke izgleda. Navodi i da nije lako naći pronaći takvog partnera za emotivnu vezu.

Informer

- Kad je muškarac vrlo inteligentan, štreberski tip, oči mi zasjaju i zaljubljena sam. Međutim, jako je teško  pronaći takvog muškarca - kazala je Alveš.

Ni u njenom poslu ne cvetaju stalno ruže, tako je jednom prilikom otkrila da je imala nepristojnu ponudu od kapitena fudbalske reprezentacije Brazila Nejmara. On je naime želeo da spava u isto vreme s Kej i njenom sestrom blizankom Kej.

- Znate li što je pitao? Tražio je da obje spavamo s njim. Tako nešto mi ne pada na pamet - izjavila je lepotica iz Sao Paula.

Slavni fudbaler nikada nije pričao ovoj temi, tako da ostaje zagonetka da li je Kej pričala istinu ili je samo želela skrene pozornost na sebe i ukrade popularnost Nejmara.