28.08.2024.

14:12

Foto: Printscreen/Instagram/@nba

Sport

Dončić kao pravi Srbin! Luka zalegao na balu sena, pa provozao traktor! (VIDEO)

Njegovo opušteno izdanju oduševilo je ljubitelje košarke širom sveta, a posebno je privuklo pažnju NBA zajednice.

Na zvaničnom Instagram nalogu NBA lige, koji ima gotovo 89 miliona pratilaca, objavljen je snimak Dončića sa jedne farme u Sloveniji.

Snimak prikazuje potpuno drugačiju stranu Slovenca, koja je u suprotnosti sa njegovim prepoznatljivim sportskim imidžom. Na video zapisu, Dončić uživa u radu na farmi, druži se sa konjima i vozi traktor, što je izazvalo oduševljenje među fanovima i pratioce.

Dončić je otkrio da mu je iskustvo na farmi bilo veoma prijatno i umirujuće. Kada je upitan da li planira da se bavi poljoprivredom nakon završetka svoje košarkaške karijere, bio je iskren:

- Da, znate, jednostavno je prelepo. Možeš da praviš hranu, da uživaš u pogledu. Veoma je lepo, veoma umirujuće - priznao je Dončić.

Ovaj odmor na farmi pokazuje da Dončić ima i druge strasti osim košarke, i daje uvid u njegovu želju za jednostavnim životom i povratkom prirodi. Dok se NBA sezona približava, navijači se raduju da vide kako će ova opuštajuća iskustva uticati na njegovu igru i nastupe u predstojećim takmičenjima.