08.09.2024.

14:21

Foto: Reuters

Sport

Novi detalji seksualnog napada poznatog fudbalera! Odveo je devojku u kupatilo, a onda joj je stavio nekoliko prstiju...

Mir je navodno, zajedno sa jednim prijateljem, seksualno napastvovao dve devojke u svom stanu u Bateri, mestu u Valensiji.

Prema navodima španskih medija, incident se dogodio nakon što su Mir i njegov prijatelj upoznali devojke u poznatom noćnom klubu.

Nakon što su se zajedno taksijem uputili do Mirinog stana, tvrdi se da je došlo do seksualnog napada u ranim jutarnjim satima.

Informer

Rafa Mir na meču protiv Barselone

Izveštaji sugerišu da je Mir, iako je sa jednom od devojaka imao seksualni odnos uz njen pristanak, drugu devojku bacio u bazen i napao, prvo u vodi, a zatim i u kupatilu. Navodno, devojke su vidno uznemirene i polugole napustile stan nakon incidenta.

Mir oštro negira sve optužbe, tvrdeći da je istraga protiv njega pristrasna i jednosmerna. Njegova odbrana se oslanja na izveštaj lokalne policije.

"Pristala je da ode s njim u kupatilo gde su postali intimni i Rafa Mir joj je stavio nekoliko prstiju u vaginu. Rekla mu je da prestane, a on ju je poslušao i vratili su se do bazena", navodi se u prvom izveštaju lokalne policije, pišu španski mediji.

Informer

Španska Civilna garda, koja vodi istragu, ne priznaje ovaj izveštaj i nastavlja da istražuje slučaj, dok se Mirova odbrana žali na ignorisanje ključnog svedočenja.

Fudbaler je pušten da se brani sa slobode nakon hapšenja i trenutno je u fokusu medijske pažnje. Valensija mu je odobrila nekoliko dana slobodno kako bi se mogao posvetiti svom slučaju. Ovaj slučaj i dalje izaziva veliku pažnju i postavlja pitanja o pravednosti istrage.