11.09.2024.

14:45

Foto: Reuters

Sport

Bura u Hrvatskoj! Ivan Perišić zbog ljubavne afere sa poznatom pevačicom napustio Hajduk!

Iako je njegov povratak u matični klub bio dočekan s velikim očekivanjima, spekulacije o razlozima odlaska već danima potresaju Split.

Prema nezvaničnim informacijama, Perišićev iznenadni odlazak povezan je s navodnom ljubavnom aferom s poznatom hrvatskom pevačicom, što je izazvalo burne reakcije u javnosti i dovelo do stvaranja negativne atmosfere oko igrača.

Informer

Ivan Perišić

Sportski direktor Hajduka, Nikola Kalinić, potvrdio je da su Ivan i njegova porodica pretrpeli brojne neugodnosti zbog priča koje su se pojavile u medijima.

- Žao nam je što se stvorila atmosfera koja se izrazito negativno odrazila na klub, ali posebno na Ivana i njegovu porodicu, koji su nezasluženo prošli kroz neprijatne situacije - izjavio je Kalinić.

Navodno, Perišićeva supruga je prva napustila Hrvatsku zbog ovih navodnih problema, a ubrzo za njom otišao je i sam fudbaler, čime je završena njegova kratkotrajna epizoda u dresu Hajduka. Navijači su ostali zatečeni ovim razvojem događaja, dok mediji spekulišu o daljem toku Perišićeve karijere.