16.09.2024.

21:25

Foto: printscreen instagram

Sport

Šumaherova žena je znala da spavamo zajedno! Oglasio se dečko slavnog vozača!

Nekadašnje kolege Ralfa Šumahera su ga odmah podržale kada se autovao kao sin, međutim bivša supruga nije bila oduševljena. Međutim, dečko bivšeg vozača Formule 1, Etjen Buske-Kasanj je istakao da zapazio da je Kora ljuta zbog njihove veze.

- Mislio sam da imamo dobar odnos sa Korom. Kada je stigla pitala me je: 'Da li spavate zajedno?' Rekao sam joj: 'Da, naravno. Mi smo zajedno, mi smo par.' I bila je srećna zbog nas. To je bilo u redu, bilo je sjano i proveli smo sjajnu nedelju sa Korom,. Zato sam sada razočaran - rekao je on.

Informer

Podsetimo, Kora Šumaher je u intervjuu za "Špigel" rekala da je razočarana što je njen bivši muž krio od njeg da je homoseksualac. 

- Volela bih da me je Ralf uključio ili mi dozvolio da budem deo ove odluke. Bio bi to znak poštovanja. Tokom njegove karijere u Formuli 1 bilo je mnogo glasina i traćila sam mu da pojasni da li je sve to tačno. On je uvek poricao i rekao mi da umišljam stvari, da mi je možda potrebna psihološka pomoć. Kada je to objavio, kao da me je proboo u srce. Objava da ste gej uvek utiče na ljude oko vas, na vašu bivšu ženu sa kojom imate dete. Sada se osećam iskorišćeno u braku, kao da sam protraćila najbolje godine. Pitam sebe mnogo pitanja, kao recimo da li je bio iskren sa mnom - rekla je Kora.

Ralf  Šumaher je nedavno otkrio da je u vezi sa Etjen dve godine, te da su se upoznali u Monaku.