19.09.2024.

12:53

Foto: printscreen instagram

Sport

Majka igrača Hajduka šokirala javnost! Nisam znala da mi je na licu sperma, ali me nije briga!

Nekadašnja Mis Univerzuma i sadašnja fitnes entuzijastkinja, koja svojim izgledom fascinira mnoge, ovoga puta je otvoreno progovorila o jednom specifičnom tretmanu podmlađivanja – korišćenju sperme lososa.

Njena izjava o ovom kontroverznom tretmanu za lice pokrenula je talas reakcija na društvenim mrežama i portalima: 

- Nisam znala da se tretman tako zove, ali me nije briga! Moje lice izgleda sjajno i podmlađeno, a to je sve što mi je važno!

Renata je dalje objasnila da, iako nije bila upoznata s nazivom tretmana, izuzetno je zadovoljna rezultatima. "Moja koža je sada svežija, pore su zatvorene i to je primetno. Puno radim i nemam vremena da se bavim detaljima, ali ovo zaista funkcioniše", dodala je.

Iako već godinama unazad neguje svoj izgled, Renata je priznala da je ovaj tretman doneo vidljive promene koje su zapazili i njeni klijenti. Podsetimo, ovaj tretman koriste i velike svetske zvezde poput Dženifer Aniston i Kim Kardašijan, a sada ga preporučuje i Renata.

Iako je poznata po svom zdravom načinu života i fitnesu, Renata, koja ima gotovo 50 godina, često voli da pokaže svoj mladolik izgled na društvenim mrežama, što je dodatno stavilo njenog sina Bornu Buljana u centar pažnje medija.

Tagovi:
miss FK Hajduk Split Sperma lososa Renata Lovrinčević Borna Buljan