26.09.2024.

11:50

Foto: printscreen instagram

Sport

Prelepa Bosanka postala internet senzacija! Portparolka Slobode iz Tuzle zaludela sve! (FOTO)

Sa više od 21.000 pratilaca na Instagramu, Jasmina privlači pažnju ne samo svojim profesionalnim angažmanom, već i atraktivnim izgledom i zanimljivim sadržajem koji deli sa svojim fanovima.

Iako se suočava sa povremenom diskriminacijom zbog bavljenja sportom, Jasmina ističe da je podrška koju dobija daleko nadmašila negativne komentare.

Kao portparolka Slobode, koja je ostvarila veliki uspeh plasmanom u narednu fazu Evropskog kupa nakon pobede nad Uroševcem, Jasmina redovno dobija poruke podrške od navijača, što je dodatno motiviše u njenom radu.

Pored rukometa, Jasmina je i strastvena navijačica fudbalskog kluba Real Madrid. Njena ljubav prema "kraljevskom klubu" kulminirala je prošle godine kada je posetila čuveni stadion Santjago Bernabeu i podelila fotografiju uz poruku da je zvanično postala deo tog velikog kluba kao verna navijačica.

Kada nije posvećena sportu, Jasmina uživa u putovanjima, koja često dokumentuje i deli na društvenim mrežama, čime je postala prava zvezda među svojim pratiocima. 

Tagovi:
rukomet FK Real Madrid Jasmina Ibrahimović RK Sloboda Tuzla