14.10.2024.

13:51

Foto: e-stock.rs

Sport

Evo ko je Milica Marković, Terzićeva nova žena sa kojom ima bebu! Bila je TV lice (FOTO)

Čelnik Zvezde je sa lepom brinetom, bivšom voditeljkom, dobio dete prošle godine, a retko se zajedno pojavljuju u javnosti, pa su sad privukli veliku pažnju.

Funkcioner šampiona Srbije se pre četiri godine razveo od bivše supruge, sa kojom ima troje dece. Srce mu je potom ukrala Milica, inače bivša supruga Ognjena Amidžića.

Zvezdan i Milica su prošle godine postali su roditelji devojčice, a njihva veza intrigira javnost, jer je bivši fudbaler od izabranice stariji 11 godina. Inače, Milica godinama nije deo javnog života ali već petnaest godina radi kao PR, domaćih i inostranih kompanija. Nagrađena je za najboljeg PR stručnjaka u regionu. Tom prilikom je izjavila:

- Nisam do sada srela osobu koja je uspešna, a da su joj jedino merilo uspeha nagrade. Merilo uspeha treba da nam bude prvenstveno zadovoljstvo postignutim i obično ljudi koji rade i postižu, na neki način budu iznenađeni nagradom, jer o njoj ne misle  -  izjavila je Milica Marković, koja je pre skoro 20 godina bila novinar informativne redakcije, a nakon toga i voditelj, a potom je karijeru nastavila u drugom smeru.

Informer

Inače, Zvezdan i Milica su ovog puta uparili stajlinge. Oboje su nosili bele majice i džins, dok je Milica obukla teget sako, a čelnik Zvezde je nosio džemper u istoj boji. I pored pažnje i kamera oboje su bili dobro raspoloženi i nasmejani.

Informer

Informer