20.10.2024.

11:08

Foto: printscreen

Sport

Sad će igrati još bolje! Košarkašu Zvezde zgodna supruga stigla u Beograd, on joj priredio prelep doček! (FOTO)

Tejlor Agost Daum je profesionalna odbojkašica, a posle koledž karijere se otisnula u Evropu, a igrala je u Grčkoj i Nemačkoj, što znači da je sa mužem održavala vezu na daljinu.

Njih dvoje su se verili u junu 2022. godine na Havajima, a uzeli se u avgustu 2023. Poznaju se još sa univerziteta Oregon, za čije su sportske timove nastupali.

Sada, pošto Majk živi u Beogradu, Tejlor je došla kako bi mu pružila podršku, a sa sobom je povela i psa Bejlija.

Igrač Zvezde joj je priredio romantičnu dobrodošlicu, pošto ju je dočekao sa balonima i natpisom na kome je pisalo: "Dobro došli, Tejlor i Bejli". Koliko se potrudio Daum, govori i to što ih je nacrtao ispod spomenute poruke.

Ono što je primetno u vezi sa Tejlor je to što je prema mišljenju mnogih prava lepotica, pa na Instagramu ima oko 50.000 pratilaca i veoma pozitivne komentare ispod fotografija.

Takođe, ona je već promenila lokaciju boravka na spomenutoj društvenoj mreži, pa sada piše da živi u Beogradu. Evo kako ona izgleda:

Što se tiče Majka Dauma, on se za sada pokazao kao možda i najbolje pojačanje Crvene zvezde tokom leta, a s obzirom na to da mu je supruga bila odstuna, njeno prisustvo bi moglo samo pozitivno da utiče na košarkaša da zaigra još bolje.