20.10.2024.

15:41

Foto: Starsport/Printscreen/Instagram

Sport

Priznala da je u vezi sa Bogdanom! Atraktivna brineta objavom šokirala sve! (FOTO)

Ono o čemu se spekulisalo, u subotu je, po svemu sudeći, dobilo epilog. Zgodna devojka iz Valjeva, Milica Živanović, priznala je preko drušvenih mreža da je otpočela romansu sa Bogdanom Bogdanovićem.

Ona se oglasila putem društvene mreže Instagram, na kojoj je objavila nekoliko, prema mišljenju mnogih, skandalozih postova, na kojima se hvali da je devojka srpskog reprezentativca.

- Jedini salon u Valjevu koji posećuje devojka Bogdana Bogdanovića - piše u prvoj objavi, da bi u drugoj ton lepe Milice bio još bezobrazniji:

- Ala volim kad mi ovako lepo počne dan i kad odmah naletim na neku moju sestricu sa istim bolom u k**cu da sedne sa CHANEL torbom u bus, kao što devojku Bogdana Bogdanovića zabole što sedi u tom istom busu s Luj Viton novčanikom.

- E sad čije je original nek' publika odluči. To mi nije danas fokus. Ja sam ovo jutro sebi odredila PRAVI FOKUS s kojim odoh u Valjevo na svadbu kod svoje najbolje drugarice, da probam da se skoncentrišem da uhvatim taj bidermajer, da vidim je l' od bidermajera krenulo ovo ludilo - uz hešteg "želim izaći iz ovoga molim vas".

Moguće je da je Milica ovom objavom želela da bude sarkastična, ali to ne menja činjenicu da je sebi stavila etiketu nove devojke Bogdana Bogdanovića, čime je, moguće, želela da obeleži teritoriju.