03.04.2016.

22:28

Foto:

Sport

(VIDEO) EVO SA KIM JE NOVAK PRIČAO: Šaljem vam zagrljaje i pozdrave!

Posle pobede nad Keijem Nišikorijem prvi reket sveta je poslao video-poruku svim svojim pratiocima na Fejsbuku i zahvalio im se na podršci koju mu pružaju.

- Zdravo ljudi! Javljam se sa centralnog terena u Majamiju. Upravo sam završio meč, oko mene su novinari i najbolji navijači. Bile su ovo sjajne četiri nedelje u Indijan Velsu i Majamiju. Bilo je ovo čudesno posle iscrpljujuće posle Dejvis Kup meča u mojoj otadžbini. U Majamiju je uvek teško igrati zbog sparine. Ali, uspeo sam da pokažem najbolji tenis kada je bilo najvažnije. Ovakvo obraćanje je drugo koje radim. Prvo je bilo posle Mastersa u Londonu prošle godine, čini mi se. Nadam se da svi uživate kao što uživam i ja. Šaljem vam zagrljaje i poljupce - rekao je Đoković.

Ovo je njegova šesta titula koji je osvojio u Majamiju, četvrta u poslednjih pet godina. Takođe, postao je jedini teniser koji je osvojio 28 titula na Masters turnirima.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

I know you've been wondering who I was talking to... Guess? LOVE TO YOU ALL! Posted by Novak Djokovic on Sunday, April 3, 2016

NOVAKOV PUT DO ISTORIJE! Svih 28. Đokovićevih titula iz masters serije 

(VIDEO) ŠOUMEN NOLE! Pogledajte šta je uradio dok je čekao pehar! 

NOVAK JE KRALJ MASTERSA! Đoković preko Nišikorija do rekordnog 28. turnira iz serije 1.000 - 6:3, 6:3

Tagovi: