24.05.2016.

15:04

Foto:

Sport

SRBI NA RG: Novak bez milosti, Ana prošla posle mučenja, Jelena odmah ispala!

Jankovićeva je odigrala veoma nervozan meč, raspravaljala se dva puta sa sudijama, a u finišu meča je rekla roditeljima, koji su je gledali sa tribina, da se ne oseća dobro.

Anonimna Nemica Marija je ostvarila pobedu karijere tako što je u trećem setu na 4:3 napravila brejk posle dugog gema, a onda serijom sjajnih servisa potvrdila prednost i dobila meč.

Ana Ivanović je fantastično odigrala prvi set protiv Francuskinje Osean Doden i dobila ga sa 6:0! Mnogo veća borba je bila u drugom setu, da bi u finišu Doden napravila brej i dobila set sa 7:5.

Ivanovićeva se uozbiljila u trećem setu i dobila ovaj deo igre sa 6:2. U drugoj rundi će igrati protiv bolje iz duela u kojem se sastaju Kurumi Nara i Denisa Alertova.

APphoto

Novak Đoković je malo pre 15 časova počeo meč sa Jen Hsun Luom iz kineskog Tajpeha. Tek uz dva brejka srpski as je dobio prvi set sa 6:4. Činjenica je da igra daleko ispod svojih mogućnosti, tek toliko koliko mu je potrebno da dobije.

Naš as je bio mnogo ubedljiviji u drugom setu koji je dobio rezultatom 6:1, a istim rezultatom je dobio i treći set i za svega sat i po vremena stigao do drugog kola.

Đoković će u narednoj rundi igrati protiv Stiva Darsisa, koji je sa 3:0 eliminisao Marselna Ilhana.

LAK POSAO ČEKA ĐOKOVIĆA! Lu šest meseci nije uzeo reket u ruke!

SRBI NA RG: Troicki zakazao srpski derbi! Bojana, Janko i Đere ispali

Tagovi: