29.03.2017.

17:01

Foto:

Sport

(FOTO) ZAVIRITE U NOVAKOV RAJ! Beli hrast, zidovi od mermera, bazen sa slanom vodom...

Najbolji srpski teniser Novak Đoković spucao je na stanove u Americi skoro 20 miliona dolara! Cena nekretnine na Floridi je 8,9 miliona dolara, a odranije je poznato da su u Velikoj jabuci

Podovi su od bele hrastovine, zidovi od mermernih ploča, u kupatilima je podno grejanje..

Novakovi stanovi koštali 11 miliona. Radi se o luksuznim krajevima u Majamiju i u Njujorku, a cene penthausa u ulici u Majami Biču, gde Đoković poseduje imovinu idu i do neverovatnih 38 miliona dolara.

Novakov stan na Floridi ima tri sobe u zgradi od 17 spratova na obali okeana, u luksuznom kompleksu "Park 87". Podovi su od bele hrastovine, zidovi od mermernih ploča, u kupatilima je podno grejanje...

Neke terase ovog arhitektonskog čuda imaće bazene sa slanom vodom. Kupci dobijaju i pravo da koriste salon sa velikom bibliotekom i barom, unutrašnji bazen, automatizovan parking sistem, fitnes i spa centar, sobu za konferencije. Vlasnici 70 stambenih jedinica imaće i privatni park.
"Park 87" dizajnirao je čuveni arhitekta Renco Pijano, koji je radio i stanove koje je Đoković pazario u Njujorku. Novak je veliki ljubitelj Pijana i zato se odlučio baš za njegove komplekse.

Tagovi: