18.05.2017.

22:44

Foto:

Sport

ĐOKOVIĆ IMA CILJ: Hoću da budem bolji, i blizu sam onoga što želim!

Novak je 11. sezonu uzastopno u četvrtfinalu ovog turnira, koji je u četiri navrata i osvajao.

Meč sa Bautistom Agutom je jedan od boljih u poslednjih nekoliko meseci. Blizu sam onoga što želim da postignem. Bliži se i Rolan Garos i ovo je deo sezone kada svi teniseri žele da podignu svoj nivo igre. Naravno, i ja želim da budem sve bolji kako odmiče turnir u Rimu - rekao je Novak.

Naravno, raskid saradnje sa celim stručnim štabom je ponovo bio tema.

- Sigurno da je rastanak sa mojim timom bio neka vrsta šoka za sve nas, radili smo zajedno deset godina. Ali, to je bilo i očekivano, razgovarali smo mesecima o tome i zajedno smo doneli tu odluku, i sada nastavljamo dalje. To može da bude ključna tačka u mojoj karijeri, ali i ne mora, to niko ne zna. Ne znam ni da li će to na mene uticati pozitivno ili negativno, sada razmišljam samo o onome što mi pomaže da na terenu budem što bolji - istakao je Đoković.

(VIDEO) NOVAK PODSETIO NA NAJBOLJE DANE! Đoković se osvetio Agutu i prošao u četvrtfinale!

Srpski teniser je potom objasnio da je u odličnim odnosima sa svim bivšim saradnicima, na čelu sa marijanom Vajdom.

- Ne znam šta čitate u medijima, ali kao što sam već rekao, Marijan, Beker i ja smo i dalje prijatelji i naš privatni odnos neće biti narušen profesionalnim odnosom. Mi smo i dalje u kontaktu, oni prate moje mečeve, stalno se čujemo. Zbog svega što smo zajedno postigli za deset godina rada i zbog svih lepih momenata koje smo zajedno proživeli, mi smo održali familijarni odnos. To ne može da se raskine samo zato što mi više ne radimo u istom timu - zaključio je Novak.

NOVAK IDE NA STAROG "DŽELATA"! Del Potro zakazao duel sa Đokovićem!

Tagovi: