26.05.2017.

12:35

Foto:

Sport

ĐOKOVIĆ NA NADALA U POLUFINALU! Dvojica najvećih favorita za Rolan Garos sudariće se pre finala!

Branilac titule na Rolan Garosu Novak Đoković otvoriće turnir mečom protiv španskog veterana Marsela Granoljersa. A, već u drugom kolu bismo mogli da gledamo srpski derbi između Novaka Đokovića i Janka Tipsarevića.

Prema projekciji žreba, Novakov rival u trećem kolu trebalo bi da bude Miša Zverev, pa Lukas Puj, potom u četvrtfinalu Dominik Tim i u polufinalu Rafael Nadal.

 

Viktor Troicki će u 1. kolu igrati protiv Jevgenija Donskoja, potom bi trebalo da ga čeka Žil Simon, a u trećem kolu - Rafael Nadal.

Janko Tipsarević će otvoriti turnir protiv Žoaa Souze, a onda bi mogao na Novaka Đokovića.

Dušan Lajović će u prvom kolu igrati protiv Tomaza Belučija, potom, ako prođe dalje, protiv Lukasa Puja.

U prvom kolu Rafael Nadal će se sastati sa Benoom Perom, Endi Marej sa Andrejom Kuznjecovim, dok će Stan Vavrinka igrati protiv kvalifikanta.

Derbi prvog kola igraće mladi Aleksandar Zverev, osvajač mastersa u Rimu i španski veteran Fernando Verdasko.

Zanimljivo je i da je Huan Martin del Potro u delu žreba sa Endijem Marejem, pa bi mogli da se sudare već u trećem kolu. 

 

Prema projekciji žreba, parovi četvrtfinala bi trebalo da budu: Marej - Nišikori, Vavrinka - Čilić, Raonić - Nadal i Đoković - Tim.

Kod teniserki, Jelena Janković će biti slobodna u prvom kolu, a u drugom bi trebalo da igra protiv pobednice duela Eliz Mertens - Darija Gavrilova.

Tagovi: