10.03.2018.

10:06

Foto:

Sport

NOLE SE NE ZALEĆE: Prvo da vratim samopouzdanje!

Novak će u drugom kolu turnira igrati protiv japanskog tenisera Danijela Taroa, sa kojim se do sada nije sastajao, ali koji ne bi trebalo da bude pretežak zalogaj za Đokovića.

- Jedina stvar koju želim sada je da vratim samopouzdanje, da uhvatim pravi ritam na terenu. Odigrao sam samo četiri meča u devet meseci i zato jedva čekam da najzad počnem da igram bez bolova - rekao je Đoković u Indijan Velsu.

Srpski as je istakao da mu je drago što se vraća na teren baš na ovom mastersu.

- Uzimajući u obzir rezultate prethodnih godina, jasno je da je ovo jedan od mojih omiljenih turnira. Imao sam operaciju posle Australijan opena, malo je vremena prošlo od tada, ali se dobro oporavljam i nadam se da ću početi turnir zdrav i spreman koliko to mogu da budem u ovom trenutku, pa da ću odavde početi da stvaram rezultate - istakao je Novak.

On je istakao da su njegova očekivanja ove godine drugačija nego svih prethodnih.

- Sada je sve potpuno drugačije je nego pre, ne samo zbog rejtinga na ATP listi, već zbog činjenice da dugo nisam igrao. Zato je cilj drugačiji nego prethodnih godina, iako je jasno da onog momenta kada kročim na teren, sve će se promeniti i juriću najbolji mogući rezultat i što više pobeda - poručio je Đoković.

Tagovi: