19.03.2018.

20:04

Foto:

Sport

NOVAK NA DELPA U 4. KOLU MAJAMIJA! Duel sa Federerom moguć tek u finalu!

Srpski as je postavljen za devetog nosioca turnira i u prvom kolu je slobodan, a potencijalni rivali u drugoj rundi su mu Miša Zverev ili Benoa Per, u trećem bismo mogli da gledamo srpski derbi i duel Novaka Đokovića i Filipa Krajinovića.

Huan Martin del Potro, koji je u nedelju osvojio prvi masters u karijeri u Indijan Velsu, najverovatnije će velikog prijatelja sačekati u četvrtom kolu takmičenja, mada je jedan od mogućih rivala i Kei Nišikori. 

U četvrtfinalu prema projektovanom žrebu Novak Đoković bi reket mogao da ukrsti sa Grigorom Dimitrovim ili Milošem Raonićem, a u polufinalu sa Marinom Čilićem ili Hjeonom Čungom.

Prošlogodišnji šampion Majamija Rodžer Federer tek u finalu takmičenja može da igra sa Novakom Đokovićem.

Novak je do sada šest puta osvajao masters u Majamiju - 2007, 2011, 2012, 2014, 2015. i 2016. godine. Prošle sezone nije igrao zbog povrede.

Najbolji teniser sveta Rodžer Federer u prvoj rundi je slobodan, dok u drugoj igra protiv pobednika iz kvalifikacija, a dalje su mu potencijalni rivali Garsija Lopez, Verdasko, Karenjo Bustra u četvrtom kolu, Anderson u četvrtfinalu...

Tagovi: