28.05.2018.

10:39

Foto:

Sport

TRI VEŠALICE, KOBASICE I TELETINA, PA NA TEREN! Đoković "priznaje" da greši u ishrani!

Đokovića neprestano iz Srbije "bombarduju" porukama da mora da jede meso, ako želi da se vrati na vrh, a on je na to uzvratio da poruke na društvenim mrežama ne čita od osvajanja Rolan Garosa.

A, na temu ishrane, imao je šta da kaže:

Ma, u pravu su ljudi. Treba pojesti za doručak tri punjene vešalice, za ručak kobasice, a onda da sa teletinom sve zapečati pred spavanje, da bude lako u stomaku. I onda si super spreman da izađeš na teren - rekao je Đoković za Novosti.

On je istakao da energiju za borbe na terenu ne crpi iz hrane.

- Najveća energija koja može da se dobije dolazi iz glave, srca i duše. Glavni izvor energije crpim iz motivacije i strasti. Podrška porodice mi je veoma važna, jer bi mi bez nje bilo veoma teško da se bavim ovim sportom i ostvarim to što sam postigao. Najveću energiju crpim iz ljubavi bližnjih, sreće i radosti koju mi pružaju - istakao je Novak.

Srpski as je dodao i da prekid saradnje pre godinu dana sa Marjanom Vajdom i celim stručnim štabom - nije bio greška.

- Ne, nije to bila nikakva greška! Bila je to i moja i Vajdina odluka. Potrebna nam je bila svima pauza, i Fil-Griču, i Miljanu Amanoviću, i Marjanu. Bilo je to deset godina veoma uspešne saradnje, ali i deset godina velike posvećenosti - naglasio je Novak Đoković.

Tagovi: