Autor: Informer.rs

09.11.2018.

23:46

Foto:

Sport

NOVAK DOMINIRA I MOŽE DO TITULE! Rodžeru jasno da će teško do trofeja u Londonu!


- London je drugačiji turnir od ostalih, jer igrate protiv Top 10 igrača već na startu. Lepo je kada imate meč, pa slobodan uživate. Ali, želite odmah da krenete dobro, pobedom i odmah ste pod pritiskom. Nije lako dominirati. Mislim da u ovom trenutku samo Novak može da kaže:" Ako budem igrao kao poslednjih nekoliko meseci možda mogu da osvojim Završni masters" - kazao je Federer.

Švajcarski teniser bi eventualno osvajanje završnog turnira u Londonu bilo posebno za njega, jer bi to ujedno bio njegov 100. trofej u karijeri.

Izuzetno mi je drago što sam osvojio 99 trofeja, srećan sam što sam ove godine dobio veliki broj mečeva i turnira. Svaki turnir koji budem igrao do kraja svog života je prilika da stignem do 100. trofeja, ali doći do njega u Londonu bilo bi vrlo posebno zbog važnosti ovog turnira.

Rodžer Federer će u prvom kolu Grupe "Lejton Hjuit" igrati protiv Japanca Keija Nišikorija. Pored njih, u istoj grupi nalaze se i južnoafrički teniser Kevin Anderson i Austrijanac Dominik Tim.

Tagovi: