Autor: Informer.rs

19.01.2019.

12:10

Foto:

Sport

ĐOKOVIĆ BESAN NA ORGANIZATORE AO, optužio medije da vode propagandu protiv njega!

Đoković je bio izuzetno nervozan tokom meča sa Šapovalovom, a posebno ga je iz takta izbacila odluka organizatora da se upalile svetla na terenu tokom meča iako za to nije bilo nikakve potrebe. 

- Mislim da nije bilo logike da se upale svetla u pet popodne, kada ima još četiri sata dnevnog svetla. Da li ste vi videli loptice dobro? Ja sam takođe. Reflektori stvaraju i neke senke po terenu – što podjednako smeta i meni i njemu.To je bilo totalno nepotrebno, a rekli su mi da su to uradili zbog televizijskih razloga - kazao je Novak posle meča.

Da je Novak Đoković bio u pravi potvrdio je i njegov nekadašnji tener Boris Beker, koji je kometator na Eurosportu.

Sreo sam Bekera posle meča i pitao da li je teren bio mračan na ekranu? Odrečno mi je odgovorio – bukvalno, da ta tvrdnja nije imala veze sa mozgom. Definitivno nisam mudro postupio, da se tako izrazim. Znam za bolje, mogu bolje, ali dobro, i to su životne lekcije. Niko nije perfektan - poručio je prvi teniser sveta. 

Karlos Moja je nedavno izjavio da je ATP finansijski dobro, ali da Novak kao predsednik Saveta igrača ima neke svoje razloge zbog kojih ne želi da Kris Kermod ostane na čelu organizacije. Prvi teniser sveta nije Špancu ostao dužan.

Zašto se priča da sam ja protiv Krisa. Ko je rekao da je to istina? Moja briga u ovom momentu, kao i svakog člana Saveta, su informacije koje su iscurile. Sve što se pojavilo u medijima nije 100 odsto tačno. Predstavljena je samo jedna strana, a morate da razumete da je kompleksna situacija. Naš posao je da se pobrinemo da igračima bude što bolje. Kao što sam ranije pomenuo, proces obnavljanja Krisovog ugovora ne zavisi samo od nas, već i od predstavnika turnira, glasaće se. Što se nas tiče, uradićemo sve da pričamo sa što većim brojem igrača tokom grend slema i tokom narednih meseci. Imamo vremena, ne znam čemu žurba. Ne razumem zašto se u medijima vodi propaganda protiv mene i ostalih članova Saveta. Zašto morate da požurujete sve? Proces je komplikovan, razmatramo sve opcije - rekao je Novak.

NADAL I PREDSEDNIK ĐOKOVIĆ U KLINČU: Novak me ništa nije pitao, neću ići kod njega, neka on dođe kod mene!

Tagovi: