Autor: Informer.rs

18.02.2019.

17:55

Foto:

Sport

OSAKA OTKRILA RAZLOG RASTANKA SA BAJINOM! Sve je krčkalo još u Melburnu

Mlada japanska teniserka je postala prava senzacija nakon osvajanjua titule na Ju-Es openu, a da ipak nije reč o slučajnosti potvrdila je nekoliko meseci kasnije u Melburnu kada se okitila novim gren slemom.

Ipak, ubrzo je usledio šok, pošto je Osaka rešila da se uprkos uspesima odrenke Bajina i to sa ciljem da ne dođe u poziciju da zanemari sreću, koja joj je ispred sportskih dostignuća.

- Svi misle da je rastanak u vezi sa novcem, ali nije. To je jedna od najbolnijih stvari koje sam ikad čula. Putujem sa svima iz svog tima i viđam ih više od porodice. Nikada im to ne bih uradila. Razlog je što ne želim da stavljam uspeh ispred sreće, to je glavna stvar. Neću da to žrtvujem samo da bih neke osobe zadržala u svojoj blizini - iksrena je bila Osaka.

Premda je mnoge iznenadila njena odluka, ona kaže da su oni koji su malo više upućeni mogli da vide da se i u Melburnu krčalo u odnosima između njih dvoje.

To se već krčkalo u Australiji. Mislim da su neki ljudi već mogli da vide po načinu na koji smo komunicirali. Nisam htela da se rastajem na neki loš način. Neću da kažem ništa loše o njemu, jer sam i zahvalna na stvarima koje je uradio. Tokom AO sam pokušavala kažem sebi da treba proći kroz to. Ne znam, mislim da su svi primetili - poručila je Osaka.

Tagovi: