Autor: Informer.rs

05.03.2019.

10:30

Foto:

Sport

AMERI ZBOG NOLETA SPOJILI RAFU I RODŽERA! "FEDAL" će morati da se pomuči - Đoković je zastrašujuć!

Vratio se Nole jači nego ikad. Ponovo je prvi na svetu, a američki novinari inpresionirani su njegovim igrama. Tako je analitičar ESPN-a Bred Gilbert objasnio kratko: "Ukoliko Đoković nastavi da igra na ovaj način, niko ne može da ga zaustavi!"

Pred Federerom i Nadalom je veliki izazov - pobediti nezaustavljivog Đokovića. Prema analizama uglednog ESPN-a teško je očekivati da ga iko osim čuvenog dvojca može ugroziti. Rodžer, ipak, ima veće šanse da učini tako nešto. Nakon što je osvojio 100. masters titulu trijumfom u Dubaiju Švajcarac prilično motivisan stiže u Indijan Vels.

Informer

Rafael Nadal i Novak Đoković

Sa druge strane, opšte je poznato da "biku sa Majorke" ne leži tvrda podloga, a i kako je u padu forme, male su šanse da bi mogao da pomrsi račune našem Noletu. Španac nikada nije uspeo da odbrani turnir u Sjedinjenim Američkim Državama, ali je to polazilo za rukom Đokoviću i Federeru i to tri puta vezano.

Ipak, biće potrebno da se ozbiljno pomuče, i mnogo više od toga da bi neko iz dua "Fedal" ove godine osvojio Indijan Vels - navodi se u analizi ESPN.

OVO SE NEĆE SVIDETI RODŽERU! Nole se promenio, njegova DOMINACIJA je jača od Federerove!

NADAL SUROVO ISKREN! Španac RASTUŽIO svoje, Đokovićeve i Federerove navijače!

Tagovi: