Autor: Informer.rs

12.03.2019.

17:59

Foto:

Sport

NADAL KAO "UVREĐENA MLADA"! ŠPANAC UDARIO NA ĐOKOVIĆA: Nije me pitao šta mislim o smeni Kermonda!

Odlazak prvog čoveka ATP-a Krisa Kermoda uzburkao je strasti, a na udaru našao se predsednik Saveta igrača Novak Đoković.

Posle Rodžera Federera koji je optužio prvog tenisera sveta da ga izbegava, i Rafael Nadal kaže da Srbin nije uradio dobar posao kao i da njega niko ništa nije pitao o smeni prvog čoveka ATP-a.

ODGOVOR RAFI I RODŽERU! Konačno je neko stao na Noletovu stranu!

TEKTONSKI POREMEĆAJ U SVETU TENISA! Novak pobedio Rodžera i Rafu i van terena!

Novak me nije zvao

Verovatno oni koji vode Savet nisu uradili pravi posao. Oni tamo zastupaju interese svih tenisera i moraju da nas pitaju za mišljenje. Ne u nekim manjim stvarima, ali o ovako važnoj sigurno
Rafael Nadal

- Ne mogu mnogo da pričam o tome jer sam izvan politike, ali niko mi nije objasnio šta se dogodilo, zašto je smnjen. Ponovo kažem, izvan sam tih dešavanja, pa ne mogu mnogo da pričam. Naravno, razočaran sam je niko nije objasnio zašto Kris više nije na čelu našeg sporta. Ali, verovatno neko ima druge planove za tenis. Istina je i da momci koji su u Savetu igrača predstavljaju ostale tenisere - kazao je Rafa. 

Španac kaže da teniseri koji su u Savetu ne zastupaju samo svoje mišljenje, kao i da oni koje vode Savet igrača , a to je Novak Đoković, nisu dobro odradili posao.

- Oni moraju da pitaju i ostale igrače pre nego što donesu neku odluku kao što je ova. Nadam se da su to uradili, ako je bilo tako, to je sjajno. U mom slučaju nije bilo tako. Imam telefon, ali mi niko nije poslao poruku da me pita šta ja mislim o tome. Verovatno oni koji vode Savet nisu uradili pravi posao. Oni tamo zastupaju interese svih tenisera i moraju da nas pitaju za mišljenje. Ne u nekim manjim stvarima, ali o ovako važnoj sigurno. Mislim da je ovo bila velika odluka. Želim najbolje ovom sportu, moramo da napredujemo, bilo bi mi drago da znam gde ide ovaj sport. Verujem da posle 17 ili 18 godina u ovom sportu odlično znam koje stvari dobro funkcionišu, ali i šta nije kako treba - kazao je Španac.

Tagovi: