Autor: Informer.rs

12.03.2019.

19:15

Foto:

Sport

ĐOKOVIĆ IMA KOMPLEKS OD HRVATA! Selektor "vatrenih" pecnuo Noleta!

Iskusni Karlović plasirao se u osminu finala Indijan Velsa pobedom nad Indijcem Prajnešom Gujnesvaranom i tako nastavio sa odličnim igrama u amerčkoj "pustinji". Selektor Krajan u razgovoru za "Index" upitan je da li zna sa kim Ivo ima pozitivan skor od 3:1 u pobedama, a nalazi se u samo vrhu svetskog tenisa.

- Naravno. Protiv Karlovića. Nije Novak jedini koji ima komplekse protiv Ive, ha-ha. Nije lako igrati protiv Ive. Uvek zavisiš od jedne, dve lote, o taj-brejku, a užasno je teško igrati protiv takvog pritiska koji Ivo nameće. Čak i najboljima je muka kad vide da moraju na megdan Ivi jer znaju da, ako izgube servis, da je set verovatno gotov - rekao je Krajan.

ODGOVOR RAFI I RODŽERU! Konačno je neko stao na Noletovu stranu!

Komentarisao je i igre Karlovića na ovogodišnjem Indijan Velsu.

- Kapa do poda. Neverovatno je to što Ivo radi. Svako malo kažemo da proživljava drugu mladost, a ovo je treća ili četvrta Ivina mladost. Najstariji je igrač sa pobedom u istoriji Masters turnira. Fantastičan je. Samo neka ga zdravlje posluži i, uveravam vas, on još nije rekao sve na ovom Indijan Velsu. U pobedi protiv Borne Ćorića pokazao je da ima odličnu igru sa osnovne linije, servis mu je standardno sjajan i niko, baš niko, u ovom trenutku ne želi protiv njega stajati s druge strane mreže - dodao je selektor Hrvatske.

Tagovi: