Autor: Informer.rs

25.04.2019.

10:38

Foto:

Sport

AMERIKANCI SE BAŠ NALJUTILI NA NOVAKA! Đoković je zbog ovih poteza postao omražen u teniskom svetu

Poznato je još odavno da se mimo samog učešća u teniskim turniram Đoković upustio i u rešavanje političkih pitanja u ovom sportu, među kojima je ključno bilo ono koje se odnosi na promene na čelu ATP-a.

Đoković je insistirao na Karmondovom odlasku, dok su njegovi najveći rivali Rodžer Federer i Rafael Nadal bili protivnici takve odluke.

BEZ NJIH BI BILO DOSADNO! On želi da Rafa, Rodžer i Novak igraju VEČNO!

"Hajci" na Novaka se pridružio i Klif Drizdejl, bivši predsednik ATP-a koji ga je kritikovao odabranim rečima.

- Ja uopšte ne znam šta je Đokovićev motiv za celu ovu zbrku. Što se tiče njegove igre, veliki sam navijač i mnogo cenim njegov intelekt. Ponekad, naravno, nije loša stvar malo 'promrdati' stvar. Ali, sa druge strane, ja nikada u životu nisam čuo nijednu jedinu lošu reč za Kermodea - primetio je Drizdejl.

NOVAČE, NA TRENING! Vajda mora da podvikne ili će Đoković biti u problemu!

Osim promene na čelu ATP-a Novaku se zamera i to što je zahtevao izmeštanje Završnog turnira iz Londona.

U Londonu imate odličnu halu, turnir koji funkcioniše i profitablan je, i pokazao se kao odličan primer našeg sporta. I, baš zato, nikada nisam razumeo ovu jaku želju da se stvari premeštaju. Ako nešto nije polomljeno, ne popravljaj ga - rekao je Drizdej.

Naredni turnir na kome će prvi reket sveta učestvovati je masters u Madridu, koji je na programu od 3. do 12. maja, a Đoković i dalje čvrsto drži čelo ATP liste sa više od tri hiljade bodova viška u odnosu na Rafaela Nadala.

Tagovi: