Autor: Informer.rs

02.05.2019.

11:59

Foto:

Sport

LEKARI DAJU SVE OD SEBE! Prve prognoze o Emanuelovoj povredi nisu blistave, očuh opisao detalje nesreće!

Emanuel Ivanišević (12) je doživeo saobraćajnu nesreću kojoj je prethodio prolazak na crveno vozača iz drugog automobila.

On se u vozilu nalazio sa majkom Tatjanom Dragović i njenim partnerom Vlahom Arbulićem.

On je rekao da je Emanuel sa teškim povredama glave prebačen u zagrebačku bolnicu.

- U šoku smo i samo smo fokusirani na to da se mali što pre oporavi i bude dobro. Ima povrede glave koje su kvalifikovane kao teške, ali lekari su optimistični i nadamo se pozitivnom ishodu - rekao je Arbulić za Slobodnu Dalmaciju.

TEŠKO POVREĐEN SIN GORANA IVANIŠEVIĆA! Zbog ove gluposti mu život visi o koncu!

Hrvatski muzičar je opisao detalje nesreće.

Samo mi je bilo važno da Emanuel bude dobro. Posle sudara otvorili su se vazdušni jastuci, a ja sam istog trenutka skočio prema njemu, zagrlio ga i izveo napolje. U autu smo bili samo nas dvojica... išao sam po njega na trening - naveo je Arbulić.

Mladi Emanuel je dar za tenis nasledio od oca, ali kako je sam Ivanišević priznao sin mu je mnogo temperamentniji i "luđi" od njega.

BOMBE SU MI DONELE VELIKO ISKUSTVO! Đoković progovorio koliko mu je rat uticao na život!

Ma, sin je luđi i od mene. Ima tu bacanja reketa, ljutnje, ma svega. On je moje ludilo podigao na potpuno novi nivo. Iskreno, pitao sam se da li neko može biti kao ja i očigledno - može. Ove nove generacije su puno naprednije - rekao je Ivanišević senior pre dve godine i otkrio da mu sin ne preza od provokacija:

Kaže on meni: "Što ti znaš o tenisu". Kažem mu da nešto i znam, a on meni ponovo: "Nemoj ti meni da pričaš što si uradio u karijeri. Ne možeš da pobediš ni Samprasa, a samo si jednom osvojio Vimbldon..." Bogami... zna me počastiti. Imamo ponekad vrlo interesantne razgovore, ali to su valjda čari roditeljstva - naveo je jednom prilikom nekadašnji osvajač Otvorenog prvenstva Velike Britanije.

Tagovi: