Autor: Informer.rs

14.05.2019.

20:12

Foto:

Sport

(VIDEO) OVO JE ISTINA O VILANDERU I ĐOKOVIĆU! Teniska u Srbiji otkrio šta zaista misli o Novaku!

Nekadašnji svetski teniser i legenda ovog sporta, trenutno radi kao komentator na televiziji Eurosport. Potvrdio je da glasine koje kruže da ne voli Novaka Đokovića nisu tačne i otkrio šta zapravo misli o najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

- Razlog što je Novak najbolji nije to što ima najbolji bekhend ili forhend, već zato što je najveći atleta i što je najjači u glavi. Nadam se da ćete gledati Rolan Garos jer Novak najveći favorit.

Ovo je inače i prvi put da je teniska legenda Mats Vilander posetio srpsku predstonicu. Šta je očekivao, a šta ga je iznenadilo, otkrio je u današnjem druženju s novinarima.

- Ovo je moj prvi put da sam u Srbiji, imao sam šansu da prošetam gradom i hteo sam da vidim koliko je Novakovih fotografija po gradu. Ne toliko koliko sam mislio. Ali, lepo je biti ovde i u zemlji u kojoj je tenis veoma popularan. Ja sam iz Švedske koja je bila najjača u tenisu osamdesetih godina, sa mnom, Stefanom Edbergom. Posle je to bila Španija, sada je to Srbija - kazao je Vilander.

Tagovi: