Autor: Informer.rs

19.05.2019.

10:36

Foto:

Sport

JOŠ JE NESIGURAN U SEBE! Nadal strepi od jedne stvari pred duel sa Novakom!

Nadal će se posle nešto manje od četiri meseca ponovo sučeliti sa Đokovićem, ali su povrede koje je često imao u prethodom periodu uticale da mu samopouzdanje i nivo igre ne budu na velikom nivou.

SVAKI DUEL PROTIV NADALA JE ČISTA EMOCIJA! Novak biranim rečima pričao o Rafi!

- Srećan sam što sam u finalu, ali znate izgubiti na pola puta nije velika stvar. Biti u finalu i dalje nije veliki rezultat. To je proces kroz koji moram da prođem. Ono što je bitno je da odigram bolje. Važno je da se vratim na moj nivo igre. To mi znači i više nego što sam došao do finala. Što se tiče meča sa Novakom. Finale će biti prilika za mene da igram protiv odličnog igrača. To će biti pravi test. Ono što me interesuje je moja sposobnost da bude dovoljno kompetentan. Videćemo da li ću biti u mogućnosti da igram na nivou koji je neophodan da bih pobedio - rekao je Nadal u najavi meča.

NOVAČE, NE POMIŠLJAJ NA UMOR! Đoković ima motiva na pretek zbog čega bi trebalo da dobije Nadala!

Španac nije bio previše oduševljen kada je čuo pitanje o mladim teniserima i to je predočio u odgovoru koji nije bio nimalo oraspoložujući.

Ne znam i ne mogu da odgovaram na pitanja o tome svake nedelje i svakog dana. Turnir sledeće generacije je marketinški produkt koji je stvorio ATP i odličan je. To su dobri i mladi igrači. Na kraju, oni su teniseri. Ne moramo da poredimo igrače preko 30 godina sa onima ispod 21, nema razloga za time. Možemo da poredimo igrače, ali ne i mlade igrače sa drugima - naveo je Nadal.

Tagovi: