Autor: Informer.rs

28.05.2019.

22:31

Foto:

Sport

MI NISMO GENOCIDAN NAROD, NOLE NE MRZI NIKOGA! Srđan Đoković o poštovanju koje stranci imaju prema našem asu!

Gostujući u emisiji "Upitnik" na Radio Televiziji Srbije, Srđan Đoković je govorio kakav uticaj njegov sin ostavlja na strance.

FRANCUZI VERUJU U NOVAKA! Rafa mora da se pazi, Srbin je spreman!

To što Novak čini za Srbiju i srpski narod je nezamislivo. Neuporedivo je to šta se događa sada i pre nekih 20-ak godina kada smo prvi put počeli da odlazimo u inostranstvo. Novak je svojim odnosom prema svima pokazao da nemamo čega da se stidimo, da smo mi Srbi stari evropski narod, a ne genocidan narod - rekao je Srđan i dodao:

Stranci ga ne vole, ali ga poštuju. Poštuju ga, jer s oduševljenjem govorio odakle je. On ne mrzi druge narode. Sve oko nas smatra svojima i to je pogled na svet na koji bi svi trebalo da se ugledamo. Zato ga cene svuda, a najviše ga vole na Istoku i Kini. Novak je preteča neke druge Srbije. Borba koju on vodi sa svojim reketom i znanjem... on samo pokazuje da postoji i drugi način da ljudi shvate da smo deo evropske civilizacije - dodao je Noletov otac.

Dotakao se Srđan Đoković i Rolan Garosa koji je u toku.

Novak je sjajno raspoložen. Ima veliki motiv da osvoji ''Đoko slem'' i to će sigurno učiniti. On je uporan, uspešan, mlad i tvrdoglav. Nema razloga da ne osvoji RG. Jedan deo porodice je tamo, drugi ide uskoro i nadam se da ćemo do kraja biti tamo i da će u finalu pobediti Nadala i osvojiti RG - jasan je Srđan Đoković.

Tagovi: