Autor: Informer.rs

17.09.2019.

18:04

Foto:

Sport

ŠOK! DA LI JE OVO NAJAVA PENZIJE? Federer: Voleo bih da Đoković i Nadal sruše moj rekord!

- Voleo bih, naravno, da moji rekordi traju dugo, dugo, ali u isto vreme, njihovo rušenje je važna stvar, kao što sam ja nadmašio Samprasa. Bio sam tada presrećan. I zato ako me Nadal i Đoković nadmaše, to mi neće predstavljati problem. Za mene je najveća satisfakcija trenutno što mogu da igram u ovim godinama. I što se i dalje borim za trofeje na grend slemovima -  ističe trenutno treći igrač na ATP listi.

NOVAK SE VRAĆA NA TEREN DO KRAJA MESECA? Đoković bi trebalo da igra u Tokiju!

Jedna od najčešćih teniskih priča je naravno kada će legendarni Federer konačno okačiti reket o klin. On sam tvrdi da još nema nikakve planove, ali da će sledeće godine sigurno igrati Vimbldon.

Iako još uvek ima snage da se bori sa dosta mlađim protivnicima, švajcarski teniser priznaje, da nije sigurno da će sledeće godine igrati na Olimpijskim igrama.

Imam plan da igram do Vimbldona, za posle ću videti. Sada me okupira pitanje šta sa Olimpijskim igrama. Već sam o tome pričao sa mojim timom, sa suprugom Mirkom. Odlučiću narednih nedelja. Moram da pronađem pravu ravnotežu između turnira i vremena da provedem sa porodicom - rekao je Rodžer

Tagovi: