14.11.2019.

16:50

Foto:

Sport

NOLE JE KAO MAČKA, IMA DEVET ŽIVOTA! Čuveni teniser veruje da će Đoković postati najbolji ikad!

Nekadašnji polufinaliste Vimbldona i finalista Australijan opena kaže da mu je drago da je ostao u svetu tenisa i nakon igračke karijere.

SAMO SE NOLE OVAKO PRIPREMA! Evo šta radi pre derbija sa Federerom (VIDEO/FOTO)

- Kao bivši igrač mogu da analiziram, da vidim šta igrač osećaju u tom trenutku i da razumem zašto se nešto dešava. Lep je posao i dobro je to što ljudi sada mogu da razumeju i taktičku stranu igre, da malo više shvate šta se dešava na terenu. Tako je svima zabavno - počinje 34-godišnji Bagdatis za "Sportklub".

Informer

Do sada najbolji meč na turniru, jedan od najboljih ove godine, dodigrali Đoković i Tim – Austrijanac je slavio u taj brejku trećeg seta posle skoro tri sata borbe.

- Tim je odigrao zaista fenomenalno. Gledao sam ga i igrao protiv njega ranije, ali on je potpuno drugačiji ove godine. Ranije je igrao sa mnogo više top spina i manje agresivno, i tada je igrao dobro, ali sada igra agresivnije i ravnije, udara jako to je veoma teško vratiti. Mislim da je Novak probao i uradio sve što je mogao da uradi na ovom meču, svaka i njemu čast jer zaista ne vidim šta je više mogao da uradi. On je kao mačka, ima devet života, uvek se vraća u meč i u poen, uvek vas natera da odigrate daj jedan udarac više. Morate da odigrate baš sa maksimalnom koncentracijom protiv njega, a Tim je to uradio - kaže Kipranin.

Na pitanje može li Đoković, trenutni vlasnik 16 Gren slem titula, da prestigne u tom smislu Nadala (19) i Federera (20), Kipranin odgovara:

- Mislim da je to njegov glavni cilj, da to žarko želi i ubeđen sam da neće prestati sve dok ne prestigne i Federera i Rafu. To je ono što mu daje motivaciju i zbog čega je tako dobar – ubeđen sam da će uspeti u tome - rekao je Bagdatis.

Bonus video:

Tagovi: