Autor: Informer.rs

25.11.2019.

11:35

Foto:

Sport

PRELEPA SRPKINJA STRAH I TREPET! Marijana začepila usta Nadalu i Kirjosu, Federer i Serena ne smeju da zucnu (VIDEO)

Marijana je sudija polufinale Dejvis kupa između Španije i Velike Britanije. Da je strah i trepet i da sa nom nema diskutovanja, nego svako radi svoj posao na terenu, dokazala je u odlučujućem meču polufinala Nadal, Lopes - Skupski, Džejmi Mari.

Ona je u jednom trenutku meča korigovala linijskog sudiju koji je zvao aut. Zatražen je čelendž, a ispostavilo se da je Marijana napravila jednu od najpreciznijih korencija ikada viđenih. Tridesetdvogodišnja Kragujevčanka imala je i jednu raspravu sa najboljim teniserom sveta, Rafaelom Nadalom.

Nadal je jednom prilikom želeo da zatraži čelendž, ali mu Marijana to nije dozvolila objasnivši mu da se prekasno odlučio na to. Rafa je ušao u žustru raspravu sa Veljovićevom, ali ona nije posustala i odbila je zahteve španskog tima.

Bio je ljut Španac i u jednom trenutku se drao: "Ne mogu brže od ovoga", ali se meč ubrzo nastavio bez incidenata.

Marijana je delila pravdu i na mečevima Rodžera Federera i Serene Vilijams, a ni Švajcarac ni Amerikanka nisu imali zamerke na rad Srpkinje. Nema sumnje da su znali da ne vredi ratovati sa lepom Marijanom, jer ona retko greši.

Nije na odmet pomenuti da je ućutkala i problematičnog Nika Kirijosa. Australijanac radobno pravi pakao od života sudijama. Ali, tako ne može sa Marijanom.

Nije Srpkinja ustuknula čak ni pred prgavim Nikom Kirjosom. I njemu je našla način da zapuši usta. 

Informer

Bonus video

Tagovi: