Autor: Informer.rs

26.12.2019.

08:07

Foto:

Sport

NOVAKOVA JELENA OTVORILA DUŠU I SVE ŠOKIRALA! Progovorila o detaljima iz privatnog života: Mnogo sam usamljena!

Ona objašnjava da joj muž nedostaje usled prekomernog rada, stalnih putovanja i posvećenosti tenisu.

Jelena i najbolji srpski teniser su u braku od jula 2014. godine i imaju dvoje dece, sina Stefana i ćerku Taru.

(VIDEO) NOLE ČESTITAO BOŽIĆ! Đoković poslao jaku poruku i otkrio šta mu je najvažnije!

(VIDEO) NAJBOLJE DRUŠTVO! Evo sa kim se Novak sprema za novu sezonu! TRENING JE BIO OPASAN!



- Novak i ja smo dugo zajedno. I pre nego što je njegovo ime dobilo težinu u javnosti kakvu ima danas. On je bio i ostao moja ljubav, bez obzira na titule koje sada prate njegovo ime. Rad za njegov brend mi je pomogao da razumem i da poštujem uspeh koji je postigao, ali i da prihvatim usamljenost kao posledicu prekomernog rada, putovanja i posvećenosti - kaže Jelena u razgovoru za bosanski magazin "Azra".

Informer

Ona je opisala da zvanično drugi igrač sveta jednako nedostaje i deci, pa im je zbog toga vreme koje provode zajedno posebno dragoceno.

- To je teret slave i uspeha, koji često udaljava ljude od porodice i prijatelja, a koji nemamo u vidu kada sanjamo velike snove. Ni njemu ni meni nije lako da budemo razdvojeni, pogotovo sada kao roditelji dvoje dece, koja su stvarno plod velike ljubavi. Nama je naše vreme toliko dragoceno, retko i jedinstveno. Svi smo ga željni, a on je samo jedan.


Jelena je diplomirala na Univerzitetu Bokoni u Milanu i doktorirala je iz oblasti menadžmenta. Ona je direktor Fondacije "Novak Đoković", a pre nešto više od četiri godine pokrenula je i "Original magazin".

- Za mene je život konstantno učenje, pa samim tim ni u jednoj ulozi nisam dostigla krajnju tačku, kako bih mogla da kažem da sam ostvarena i da sam to poglavlje prošla i zatvorila. Udala sam se i upustila u ulogu bračnog partnera i roditelja, ali svako partnerstvo s drugim ljudskim bićem je izazov. Svakog dana posustajem, pa rastem, padam, dižem se i tražim rešenja. Život uvek postavi nove izazove ispred mene - objašnjava Jelena Đoković.
 

Bonus video

Tagovi: