Autor: Informer.rs

22.01.2020.

22:02

Foto:

Sport

ZA NOVAKA SU GODINE SAMO BROJ! Đoković: Kažu da si onoliko star koliko se osećaš starim!

- Iskreno, ne osećam da sam slabiji (nego pre pet godina) niti želim o tome da razmišljam. Svako ima slabosti, svaki dan se menja osećaj na terenu. Vrlo je malo potrebno da se izbaciš iz takta i zone samouverenosti gde svaki sportista želi da bude, a jako je teško izgraditi i steći taj osećaj. Toga sam svestan i iskustvo mi pomaže da znam kako da se postavim na terenu i kako da pristupam novoj sezoni, novom turniru - rekao je Novak (32) prenosi "Sport klub".

(FOTO) SVET TENISA ODLEPIO ZA LEPOM SRPKINJOM! Marijanu od sad zovu Arijana Grande!

Nastavio je u istom ritmu.

- Osećam se vrlo mladim, kažu da si onoliko star koliko se osećaš starim, ne koliko godina imaš – verujem u tu filozofiju života. Vodim računa o sebi kada je reč o zdravlju, ishrani oporavku, trudim se da vodim zdrav život, imam i izvrstan tim ljudi oko sebe koji se brine o meni.

Nole je otkrio da uvek ima visoke ciljeve na Australija openu.

Meni su ciljevi vrlo jasni i očigledni, uvek su najviši, idem na trofej i to nije tajna. Pogotovo ovde, ovaj turnir mi je toliko toga dao, najuspešniji teren u mojoj karijeri sa istorijskim pobedama. Dobro sam počeo sezonu, vezao sam pobede protiv Šapovalova, Medvedeva i Nadala, ne vidim razlog zašto ne bih pucao na najviše - zaključio je Đoković.

Bonus video:

Tagovi: