Autor: Informer.rs

24.01.2020.

14:52

Foto:

Sport

(VIDEO) NESTVARNA DRAMA U MELBURNU! FEDERER POSLE PET SETOVA PROŠAO DALJE! Australijanac bio na dva poena do pobede, ali je Rodžer pokazao koliko je moćan!

 

Švajcarski teniser hodao je po tankom ledu... ali je uspeo da se podigne iz pepela i savlada čoveka koji dobro zna kako se pobeđuje Rodžer Federer.

ŠTA JE SUPER TAJ-BREJK I ZAŠTO JE MNOGE ZBUNIO?! Ovo je objašnjenje noviteta na Australijan openu!

Igra nerava viđena je u Melburnu. Mnogi su očekivali da će treći igrač sveta pokleknuti već u trećem kolu. Ipak... sve ih je razuverio Švajcarac. 

ŠTA JE SUPER TAJ-BREJK I ZAŠTO JE MNOGE ZBUNIO?! Ovo je objašnjenje pravila koje je izazvalo pometnju!

Vodio je Milman sa 1:0 u setovima, ali je onda stigao odgovor Federera koji je preokrenuo stanje ukupnog rezultat i gazio ka pobedi. Međutim, domaća publika gurala je Džona ka što boljoj igri. Uspeo je Australijanac da dođe do 2:2 i sa 6:4 pošalje meč u odlučujući peti set.

Tamo je viđena velika drama. Milman stiže odmah do brejka, ali je Federer ekspresno uzvratio. Australijanac je na 3:3 imao dve brejk šanse, ali se Rodžer spasao.

Informer

Meč je otišao u super taj-brejk na 6:6. Milman je imao 8:4 i bio na dva poena do pobede, ali je Federer sjajno uzvratio i vezao šest poena za veliki povratak i pobedu.

Naredni protivnik biće mu Mađar Martin Fučovič.

Bonus video:

Tagovi: