Autor: Informer.rs

29.01.2020.

07:15

Foto:

Sport

ŠOK! DA LI ĆE ĐOKOVIĆ BEZ BORBE U FINALE AUSTRALIJAN OPENA? Federer nije siguran hoće li moći na teren zbog povrede!

 

Federer je protiv Tenisa Sandgrena odigrao završnicu meča povređen. Tražio je medicinski tajm-aut, spasao čak sedam meč lopti i na kraju uz dosta muke došao do pobede. Međutim, ne zna se o kakvoj povredi je reč, a ukoliko se ispostavi da je ozbiljnija, teško će Švajcarac moći da se oporavi do četvrtka, kada ga čeka duel sa Novakom Đokovićem u polufinalu.

(VIDEO) STIGLE GA EMOCIJE! NOLE POTPUNO SLOMLJEN NA KONFERENCIJI! Đokovića jedva govorio o svom nastradalom prijatelju Kobiju Brajantu!

- Bio sam zabrinut posle medicinskog tajm-auta, nadao sam se da će sve biti rešeno posle dolaska doktora, ali to ovoga puta nije bio slučaj - rekao je Federer.

Može li povreda da nestane za dva dana?

- Nadam se da može. Iskreno, ne znam da li je to povreda, bol ili neki drugi problem. Moram da znam šta je u pitanju. Sada je prisutan adrenalin u mom telu i tek posle ću videti šta da očekujem. Imam dva dana da se naspavam i vidim sa doktorima šta i kako. Nadam se da ipak nije toliko loše sa mojim preponama zbog previše vremena na terenu - naveo je legendarni teniser iz Švajcarske i dodao:

- Sutra je najvažniji dan - videćemo šta se dešava sa telom.

Informer

Ukoliko do duela dođe, to će biti 50. jubilarni susret Novaka Đokovića i Rodžera Federera, a ulog nije mali - finale Australijan opena.

Bonus video:

Tagovi: