Autor: Informer.rs

06.05.2020.

10:09

Foto:

Sport

ALBANCI HTELI DA OTMU ĐOKOVIĆA ZBOG IZJAVA O KOSOVU! Otkriveni svi detalji drame, Novak izgubio i pobegao iz Londona!

Život najboljeg tenisera sveta deluje bajkovito, ali nije uvek tako. Nole je izjavio da nema razumevanje za kosovske Albance i njihov potez proglašenja nezavisnosti, i nastao je potpuni haos.

Kako "Kurir" saznaje 2008. godine sprečen je pakleni scenario. Planirana je Noletova otmica, a sve to znala je i britanska obaveštajna služba.

Đoković je izgubio meč drugog kola Vilmbldona od Marata Safina kako bi se što pre vratio kući.

- O tome se nije javno pričalo, ali sećam se tog perioda kada su Albanci planirali da kidnapuju Đokovića, jer je branio stavove Srbije na Kosovu. On je poreklom odatle i sigurno je veoma osetljiv kad su negativno pričali o tom delu naše zemlje. Ne znam detalje, ali sam čuo da je, hvala Bogu, otmica sprečena - rekao je poznati trenerski stručnjak Radmilo Armenulić za "Kurir".

Da je porodica Đoković dobijala ozbiljne pretnje potvrdila je i majka Dijana, dok je otac Srđan ostao bez komentara.

Imao je pretnje Albanaca jer je rekao da je Kosovo Srbija. Tada su nas 2009. godine čuvali pripadnici Skotland jarda i imala sam strah. Izgubio je od Safina jer je bio pod pritiskom. O tome nismo pričali, ali to su trenuci kada se zaista bojiš za porodicu - otkrila je Dijana u emsiji "Majke šampioni" koju emituje TV "Arena sport".

Bonus video: