Autor: Informer.rs

10.05.2020.

17:30

Foto:

Sport

DRUGI GA PLJUJU, A HRVAT MU SKIDA KAPU! Ovo što Novak radi NIKADA U ISTORIJI NIJE NIJEDAN TENISER!

Čilić vreme tokom izolacije provodi sa porodicom, suprugom Kristinom i sinom Baldom, a uspeva i da trenira u Cavtatu. Priznaje da ga je Srbin oduševio zbog svega što čini za beli sport kao čelni čovek ATP Saveta igrača, dok nije mali broj onih koji kritikuju Đokovića. 

- Nikad se u istoriji neki broj jedan nije tako angažovao u pomaganju igračima kao Novak poslednjih godina. Istina, upućen je u većinu problema, na terenu i van njega, sluša sugestije, pokreće inicijative, otvara neke druge kanale… Skidam mu kapu do poda na tome - kazao je Čilić u intervjuu za Večernji list.

Trener prvog tenisera sveta Goran Ivanišević je najavio regionalni turnir.

- Priželjkujem da se mi što pre vratimo pravim turnirima i nastavimo sezonu, ali ako to još dugo ne bude moguće, i ovakvi turniri bi dobro došli. Ja bih svakako nastupio, posebno ako bi bili humanitarnog karaktera.

Informer

 

Čilić ne bi da se takmiči pred praznim tribinama.

- Meni se čini da nema smisla igrati bez publike jer ona donosi sponzore i stvara ugođaj. Nama je posebno važno da se uspostavi koliko-toliko normalna avio saobraćaj. Igrači dolaze iz celog svijeta, iz Japana, Australije i Amerike, a ne samo iz Evrope. Mislim, može se o tome razgovarati ako se ova agonija s koronavirusom produži, ali ja se nekako nadam povratku normalnim vremenima.

Bonus video