Autor: Informer.rs

20.05.2020.

13:36

Foto:

Sport

ŠTA JE S MOZGOM? BOLESNI ŠVAJCARCI UDARILI NA SRBINA! Pljuju Novaka jer se bori za Srbiju i Kosovo!

Švajcarski Blik piše da je Đoković "politički upregnut" u problem Kosova, pozivajući se na izjavu srpskog šefa diplomatije Ivice Dačića prema kojoj Đoković pomaže u lobiranju za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova.

RODŽERE, NAKLON DO PODA! Federer donira 1.000.000 dolara ZA POMOĆ DECI!

ALBANCI HTELI DA OTMU ĐOKOVIĆA ZBOG IZJAVA O KOSOVU! Otkriveni svi detalji drame, Novak izgubio i pobegao iz Londona!

 

Kako je rekao Dačić, više puta je zvao Đokovića da stranim državnicima pošalje reket ili lopticu sa autogramom.

- Novak je uvek pitao šta možemo da uradimo, radovao se svakom povlačenju priznanja Kosova. Mnogi svetski državnici su me pitali za njega, a ja sam ga zvao da im pošalje lopticu ili reket sa autogramom - prenosi Dačićeve reči Blik u tekstu pod naslovom: "Novak Đoković će okončati nezavisnost Kosova".

Informer

 

- Doković je kao loptica u svađi Srbije i Kosova. Još početkom godine je ovaj 32-godišnjak dospeo između frontova - navodi Blik i podseća na uvrede koje je kosovski ambasador u Bugarskoj u januaru izneo na račun Đokovića. Povod je bila pesma "Vidovdan" koju su Đoković i drugovi pevali posle pobede u ATP kupu.

- I sad navodno Đoković treba da pomaže kako bi se okončala samostalnost Kosova. Kakva je tačno uloga broja jedan nije poznato, ali on je svoj nacionalistički stav pokazao pre mnogo godina. Kada je takozvano Kosovo proglasilo nezavisnost 2008. godine, Novak je rekao:" Spremni smo da branimo ono što je naše! Kosovo je Srbija"! - piše Blik!

Bonus video