Autor: Informer.rs

25.05.2020.

16:45

Foto:

Sport

STIŽU ZVEZDE SVETSKOG TENISA, A GDE SU TU NADAL I FEDERER? Nole otkrio da li Rafa i Rodžer stižu u Beograd!

Međutim, mnoge zanima da li će se u Beogradu pojaviti Rafael Nadal i Rodžer Federer. Nole je istakao da su obojica kontaktirana, ali...

NOLE PRETI RODŽERU I RAFI! Jedna Đokovićeva izjava odjeknula je jako, šta će na ovo reći najveći rivali?

Više nego uobičajeno bio sam u kontaktu sa Nadalom i Federerom u poslednjih nekoliko meseci zbog toga kako će ovo uticati na tenis. Razgovarali smo o pomoći igračima, o različitim temama, ali Federer je još povređen, ima problema sa kolenom, nisam se ustručavao da ga pitam, a Rafa je skoro počeo da igra i razgovarali smo nešto za US Open, ali nisam ga pitao. Da li ću ga pitati? Ne znam, možda, teško, ne očekujem da će doći - istakao je Đoković.

Takođe, mnogi su se nadali, naročito u Crnoj Gori da će rođeni Podgoričanin Miloš Raonić zaigrati u rodnoj zemlji, ipak od toga neće biti ništa jer je Kanađanin ostao zarobljen u Sjedinjenim Američkim Državama.

Informer

Da... Bilo je izvesno, ali jutros sam dobio poruku od njega da neće uopšte dolaziti u Evropu. Ostao je u Americi i nije znao da li da ostane tamo, da li da se vraća... I njemu je velika želja da zaigra u Crnoj Gori i to bi bio spektakl, ali to nećemo videti ove godine - rekao je Đoković.