Autor: Informer.rs

27.05.2020.

15:43

Foto:

Sport

TOTALNA KATASTROFA! Lepa teniserka se setila najgoreg sastanka: Plaža, romantika, a ON TRČI U TOALET!

Kanadska teniserka Eženi Bušar pre nekoliko nedelja izašla na večeru sa američkim komičarom Bobom Menerijem koji je platio 85.000 dolara za taj "sastanak"

Sve je bilo u svrhu humanitarne akcije "#AllInChallenge" kako bi najugroženijima pomogla tokom pandemije koronavirusa. Početni iznos bio je 2.500 dolara, a narastao je do 85.000 dolara, koliko je iznosila 37. i završna i ponuda. Jedna od najse*si teniserki sveta otkrila je kako je izgledao njen najgori "sudar."

- Najgori sastanak ikada imala sam sa jednim zgodnim momkom koji je sve dobro isplanirao, ali je ispala katastrofa - rekla je Bušarova i dodala:

- Došao je po mene popodne. Najpre smo otišli na plažu i tamo smo nešto pojeli pre večere. I sedimo mi tako na plaži, zalazak sunca, polako se upoznajemo, sve je romantično...

Usledila je katastrofa.

- Otrovao se hranom. Prvo je pokušao da sakrije i nije ništa govorio, ali sve je bilo jasno zato što je na svakih 20 minuta išao iza žbunja i sve zeleniji bi se vraćao. Plaža i romantika, a momak povraća i ima proliv pa malo-malo trči iza žbunja ili u toalet. Kada je shvatio da jedva hoda, predložio je da večeru odložimo za neki drugi put.

Bonus video