13.06.2020.

23:48 >> 23:50

Foto:

Sport

IZNENAĐENJE NA ADRIA TURU! Krajinović pobedio Noleta!

Iako je Đoković uspeo da povede sa 1:0 u setovima to nije omelo Krajinovića da u naredna dva seta oduzme servis Novaku i na taj način savlada prvog reketa sveta! Dao je Đoković sve od sebe ove večeri međutim, nije uspevao da zada završni udarac Krajinoviću što je on na pravi način iskoristio i slavio u ovom duelu.

TIM POBEDIO LAJOVIĆA U TESNOJ ZAVRŠNICI! Duci ispustio tri meč lopte, A ONDA JE STIGLA KAZNA!

KRAJ! Pobeda Krajinovića!

Uspeo je Krajinović da i odlučujuće, trećem setu odmah na startu napravi brejk i povede sa 3:1!

U drugom setu Novak je od starta krenuo sa odličnim servisom i na taj način pokazao Krajinoviću koje u ovom trenutku "stariji" na terenu. Uspeo je Krajinović da dođe do ekspresnih 2:2 da bi već u narednom gemu oduzeo Novaku servis i poveo sa 3:2! Uspeo je Krajinović da osvoji i naredni gem i set za 1:1!

Informer

Zanimljivo je da su se ova dva prijatelja iz Dejvis kup reprezentacije samo jednom suočila pre 10 godina, i to upravo na istim terenima kao i večeras, tada je Krajinović izašao kao pobednik, jer je Đoković nakon prvog izgubljenog seta (6:4) predao meč.

Oba tenisera su izeli prve gemove na svoj servis, a onda je Krajinović napravio brejk, i poveo prvom setu (2:1). Ipak, prednost nije dugo držao, jer Nole odmah napravio ri-brejk, i izjednačio rezultat u prvom setu.