Autor: Informer.rs

28.06.2020.

07:15

Foto:

Sport

(VIDEO) POŠTEDITE ME USTAŠA I ČETNIKA, OVO JE NAPAD NA ČOVEKA KOJI RADI DOBRE STVARI! Poruka Hrvata upućena Noletu o KOJOJ SVI PRIČAJU!

Ipak, i na hrvatskoj strani ima razumnih glasova, a jedan od njih je poznati jutjuber Branimir Kamber koji je podržao najboljeg tenisera sveta. Radi se o velikom humanisti, tamošnjem reditelju, modelu i glumcu koji vodi popularni kanal KAMBER izam na kome komentariše mnoge društvene pojave.

(VIDEO) SE*SI LOLA STALA U NOLETOVU ODBRANU! Potvrdila da nema koronu, zasvirala Šopena i POSLALA JAKU PORUKU!

Ovaj rođeni Zadranin (u kome se održavao Adria Tour prošlog vikenda) obožava tenis i navija za Rodžera Federera, ali tvrdi da poštuje i da se divi svemu što je Novak Đoković uradio ovih godina.

- Poštedite me patetike, proteranih baba i strina kroz istoriju. Ustaša, partizana i svih ostalih izlizanih fraza. Ovo je napad na čoveka koji radi dobre stvari i meni vređa svaku poru u mozgu. Ovo nije ljudski. Svaka pametna ideja na Balkanu se uprlja. Sve se sroza u osrednjost. Ovde vladaju mediokriteti - poručio je Kamber.

- Ko ga je to tačno pozvao pa mu sada zabija nož u leđa? Ko mu je dozvolio da organizuje turnir? Novak Đoković se kao profesionalac i svetski poznata osoba, naravno mora izviniti krovnim organizacijama. Politička korektnost tipa - “Morao sam biti pažljiviji itd…". Meni, kao čoveku i pojedincu - NEMA POTREBE DA SE IZVINI. Velike stvari radi. Ogromna dela. Na tom putu greške su normalna pojava. Progledam kroz prste i idemo bolje od toga. Novače, tebi i tvojoj porodici, sve najbolje želim - poručio je Branimir Kamber.