Autor: Informer.rs

02.07.2020.

15:52

Foto:

Sport

TIM PREPISUJE OD ĐOKOVIĆA! Vratio se u Austriju pa otkrio važne vesti!

Treći teniser sveta Dominik Tim najavio je organizaciju turnira, te da će na njima učestvovati oko 400 talentovanih igrača iz cele Austrije.

Planirano je da šest turnira krenu od 8. avgusta, a da se finala u obe konkurencije - muškoj i ženskoj, igraju krajem oktobra na centralnom terenu Bečke gradske dvorane. Pored trofeja, pobednici mogu da očekuju i lični trening sa trećim teniserom sveta.

Moguće je da je Tim ideju o organizaciji turnira za pomoć i razvoj mladima  dobio u Beogradu. Humanitarni turnir organizovao je Novak Đoković, a Austrijanac je pobedio u Beogradu.

Turneja je prekinuta uoči finala u Zadru, pošto je potvrđeno da je Grigor Dimitrov, koji je takođe igrao, zaražen koronavirusom. Nakon toga još nekoliko učesnika imalo je pozitivan test na korona virus, uključujući i Đokovića, koji je danas saopštio da je izlečen.

Prvi teniser sveta je danima na udaru svetskih medija zbog organizacije Adrija tura, koji smatraju da nije smeo da organizuje turnir pred navijačima. Mada, licemeri istom merom nisu uzvvratili na slavlje navijača Liverpula, ponašanje Aleksandra Zvereva u Nemačkoj...

Bonus video