Autor: Informer.rs

19.07.2020.

15:10

Foto:

Sport

JA SAM BOŽANSTVENA DUŠA! Đoković pričao o sebi i otkrio šta mu je NAJVAŽNIJE u životu!

- Ne volim da preterano pričam o sebi, ali smatram sebe božanstvenom dušom, kao i svakom čoveka. Posle toga smatra čovekom koliko individualan toliko i kolektivno spojen sa svima. Smatram sebe čovekom koji živi svesno u svakom trenutku i bude zahvalan na svemu što je on sam, da osvesti svoju misao na ovoj planeti i u ovom životu - počeo je Novak i dodao:

(FOTO) BOSANCI OTKRILI KAKVE JE ZAHTEVE IMAO NOVAK! Ostali su u ŠOKU!

- Imam težnju da uživam u radosti i veselju. Jako sam srećan što sam zdrav, što imam familiju, uspeh u svojoj velikoj ljubavi u sportu, odnosno tenisu. Osećam se kompletno.

Informer

Prvi reket sveta kaže da se svaki čovek rodi kao duhovan, te da je duhovnost usađena u sve nas.

- Mislim da je duhovnost usađena u nas, to je prirodno. Kad se rodiš već si duhovan i verovatno više povezan sa Bogom. Možemo da ga zovemo različim imenima, ali 'ajde da kažemo da je Bog... Kada se rodimo imamo različite slojeve i kalupe koji su nam nametnuti i moramo da ih ponesemo sa sobom u život. I to je deo naše evolucije i razvoja. Ponosan sam odakle dolazim i svestan sam neke svoje odgovornosti, ali najbitnije mi je da budem slobodan. Kad je čovek slobodan onda je okrenut ka ljubavi i miru, onda može da bude duhovan. Svako ima različitu percepciju, a za mene duhovnost predstavlja ultimativnu i krajnju slobodu, isto što su ljubav i mir.