Autor: Informer.rs

09.09.2020.

16:15

Foto:

Sport

(FOTO) JELENA ĐOKOVIĆ ZABRINUTA ZA NOVAKOVO MENTALNO ZDRAVLJE! Skandal! Švajcarci imaju nenormalnu teoriju!

Prvi teniser sveta je danima je u centru pažnje, dok ga deo javnosti osuđuje dobio je podršku od navijača, pojedinih tenisera, naravno od svog stručnog štaba, kao i supruge Jelene.

Međutim, švajcarski Blik, inače zemljaci Rodžera Federera, ima nenormalnu teoriju, odnosno objasnili su šta je Novakova supruga želela da poruču jednim Tvitom. 

Šta je Zverev rekao o Đokoviću pogledajte OVDE.

- Ako pustite da vas oduvaju, izgubičete kontakt sa svojim korenom. Ako dopustite da vas pokreće nemir, gubite kontakt sa onim što jeste - podelila je Jelena na svom Tviteru.

Informer

Švajcarci su na osnovu toga zaključili da je Jelena zabrinuta za Novakovo mentalno zdravlje, što ukazuje naslov Blika, gde se pominje i da mu je potrebna stručna pomoć za njegov bes koji ne može da kontroliše: Njegov bes je van kontrole, potrebna mu je stručna pomoć, navodi se u naslovu.

Informer

 

- Jelena ne pominje ime svog supruga, ali je očigledno šta sugeriše citatom. Đokoviću je prekipelo, tako da je njegova agresija kulminirala bacanjem loptice. Ostalo je istorija. Pogodio je linijskog sudiju u grkljan i izbačen je sa turnira - piše u tekstu, a dodatni argument im je i slika koju su Jelena i Novakov trener Marjan Vajda podelili na svojim Instagram profilima, gde je Novak okružen prijateljskim rukama koji mu nude ljubav i podršku.

Jasno je da su uz zemljaka Federera, ali ovo je zaista nisko i sramno.

Bonus video