Autor: Informer.rs

26.09.2020.

08:51

Foto:

Sport

NOVI SKANDAL U PARIZU, DA LI OVO SPREMAJU ĐOKOVIĆU? Španac izbačen, besan je kao ris!

Verdasko je diskvalifikovan zbog pozitivnog testa na koronavirus. Španac je zbog toga poludeo, kaže  da je taj test lažan.

Informer

 

On je stigao u Pariz, testiran je na koronavirus i test je bio pozitivan. Smatra da je test lažno pozitivan. Verdasko je poručio da se u avgustu oporavio od koronavirusa i da je od tada na više testova bio negativan, uključujući i testiranja koja je imao u Rimu i Hamburgu. Dodao je Verdasko da su i svi članovi njegove porodice, tima kao i prijatelji testirani negativno.

Informer

 

Želim da izrazim razočaranje, frustraciju i bes prema organizatorima Rolan Garosa koji su mi oduzeli pravo da se takmičim na važnom turniru iako mi nisu pružili priliku da ponovim test i rezultat koji sam dobio i za koji sam uveren da je pogrešan - kazao je Verdasko.

Špancu bi nastup na Rolan Garosu bio 68. vezani na grend slem turnirima.

Podsećanja radi, Damir Džumhur izbačen je sa turnira jer je njegov trener bio pozitivan na koronavirus. Ispostavilo se je test urađen dan kasnije bio negativan. Odluka organizatora ipak nije promenjena. Istu sudbinu doživeo je i Peđa Krstin, ali i Kava i Zapata koji su bili jednog dana pozitivni, a već sledećeg negativni.

Posle novog skandala u Parizu, zabrinuti su navijači Novaka Đokovića, vlada blaga panika na društvenim mrežama, plaše se da bi nešto slično moglo da se desi Novaku Đokoviću, koji je takođe imao koronavirus.