Autor: Informer.rs

30.09.2020.

11:21

Foto:

Sport

BEDNIK OSTAJE BEDNIK! Dno, Kirjos opet VREĐAO Đokovića, na udaru i Rus!

Australijanac i Karen Hačanov raspravljali su se na Tviteru zbog izjave Matsa Vilandera u vezi Endija Marija.

Kirjos je pre dva dana napisao Vilanderu da ućuti, nakon što je Šveđanin kritikovao Britanca, a potom se u celu priču uključio se i ruski teniser.

- Nik, druže, ovo je previše. Pokaži malo poštovanja - kazao mu je Hačanov.

Informer

 

Kirjos se  držao svog stava:

- Ne, sve je kako treba. Mari i ja se međusobno poštujemo. Ako neko počne da govori tako o nekom mom prijatelju i ja ću o njemu. Treba da poštujem Matsa? Za šta? Što je udarao loptu preko mreže? Ne poštujem ja to.

Hačanov mu je poručio da, ipak, treba da razmisli.

- Brate, to je tvoja odluka. Zaista mislim da si dobar momak i nemam problema sa tobom. Ali kada sediš kod kuće i pišeš različite komentare o igračima, zapitam se ko ima problem - poručio je Rus.

Posle nekoliko sati Australijanac je odgovori Rusu.

- Dakle, misliš da je ono što su radili teniseri tokom pandemije bilo pametno? Voleo bih da imam sa tobom intelektualni razgovor, ali nisam siguran da bi došli dalje od toga koliko jako možeš da udariš lopticu - uvredio je Nik i Rusa, a potom dodao:

- Izvini, živim u Australiji i ne želim da putujem u ovom trenutku. Ali, ponavljam, nisam iznenađen što ne možeš da razumeš. Takođe, teniseri me neočekivano zabavljaju. Repuju, igraju bez majice, udaraju linijske sudije.

Bonus video