Autor: Informer.rs

07.10.2020.

14:30

Foto:

Sport

CEO SVET JE PROTIV NOVAKA, ALI ON JE BALKANAC, TA GLAVA... Hrvat je jednom izjavom nokautirao Nadala!

Srbin će probati da osvoji drugi, a Španac čak 13. trofej Rolan Garosa!

- Gledamo Nadala i sve je isto kao uvek, ali nije isto. Ovo su perfektni uslovi za Novaka, ali za Nadala ne! Nadal će uvek dobiti one koje treba dobiti. Računam na Novak - Nadal finale u kojem, po meni Nadal nema nikakve šanse u ovakvim uslovima, po ovakvoj zemlji i s Novakom koji mu je već ušao u glavu. Malo sam otišao predaleko, ali po meni Novak favorit broj jedan Rolan Garosa - kazao je za HRT Goran Ivanišević.

Informer

 

Ivanišević nije sa Đokovićem u Parizu, sada je tu Marjan Vajda. Bivši hrvatski teniser je objasnio i zbog čega se toliko divi svom učeniku.

- On je doveo svoje telo, svoju glavu i pripremu do savršenstva. Sve se do detalja priprema, od taktike, tehnike, do ishrane i on se toga pridržava. To je najvažnija stvar jer ja se pola toga ne bih mogao pridržavati, ali on zna da ga to čini boljim, svaki dan hoće da napreduje i jako je interesantno raditi s njim jer on traži da svaki dan bude nešto bolje, makar 0,00001 posto, ali mora se nešto pomeriti i takvu glavu ja još u životu nisam video.

Informer

 

- Ne samo u tenisu već opšte u sportu, takav mentalitet i takva glava... ali pomaže i to što je Balkanac. Kad se svako malo uključi Balkanac dodatno ga čini boljim jer celi svet je bio protiv njega i posle ovog Adria toura koji je bio fenomenalan i posle ovoga u Njujorku, ali opet je on odlučio "sad ću vam pokazati ko sam i šta sam".

Informer

 

- Dođe i hladno osvoji Rim, a ne igra najbolji tenis. To je nešto za mlade tenisere, jer nije tenis samo forhend, backhand i trčanje. Cela ta priprema dok se ne dođe na teren, jer kad se dođe na teren onda igrač sam odlučuje i sam radi stvari.

Bonus video