Autor: Informer.rs

10.10.2020.

08:56

Foto:

Sport

DA LI JE ĐOKOVIĆ U PROBLEMU? Počeli su da ga OTPISUJU, a to najviše voli!

Novak Đoković će u finalu Rolan Garosa igrati sa Rafaelom Nadalom. Biće to njihov 56. duel, Nole juri 18. grend slem titulu, Rafa 20, a 13. u Parizu.

Informer

 

Španac je u polufinalu posao završio za tri seta, naš as za pet iako je imao dva seta prednosti i meč loptu. Šveđanin smatra da će to uticati loše na Srbina. 

- Za Novaka je sigurno razočaravajuće što je igrao pet setova sa Cicipasom, a mogao je meč da zatvori u tri seta. Taj meč može da bude mali problem u energetskoj pripremi pred finale - rekao je u analizi predstojećeg sudara Novaka i Nadala Mats Vilander.

Informer

 

- Mislio sam da će u finalu Rafa morati da ima jači start, ali sada posle ovakvog Novakovog duela, možda će Đoković biti taj koji će morati bolje da krene jače u finalu jer je meč sa Cicipasom ostavio traga na njemu. Mislim da je sada Rafa, kad je video da Novak gubi dva seta, spreman da u nedelju ide preko svojih limita. Ne znamo kakva će biti temperatura u nedelju, ali ako bi se dogodilo da bude hladnije, ipak bih dao malu prednost Rafi.